04/01/2019 04/01/2019 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για την τοπική εκκλησία των Σερρών και της Νιγρίτης η δεύτερη μέρα κάθε νέου έτους αφιερώνεται στην νεολαία. Το απόγευμα της Τετάρτης ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγος βρέθηκε κοντά στις ιερατικές οικογένειες , ανάμεσα στα παιδιά των ιερέων στον φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης της Ι. Μ. Σερρών...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 8:45

Ο Μητρ. Σερρών κοντά στα παιδιά και τις οικογένειες των ιερέων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σερρών κοντά στα παιδιά και τις οικογένειες των ιερέων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για την τοπική εκκλησία των Σερρών και της Νιγρίτης η δεύτερη μέρα κάθε νέου έτους αφιερώνεται στην νεολαία. Το απόγευμα της Τετάρτης ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγος βρέθηκε κοντά στις ιερατικές οικογένειες , ανάμεσα στα παιδιά των ιερέων στον φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης της Ι. Μ. Σερρών . Τα παιδιά της χορωδίας και της ορχήστρας των Σερρών έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Σεβασμιώτατος  τόνισε την αξία της οικογένειας σήμερα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των ιερέων όπως και την σημαντική συμβολή των πρεσβυτέρων σε αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων