26/10/2018 26/10/2018 Εφάπαξ φοιτητικά επιδόματα, ύψους 250 ευρώ έκαστο, αναμένεται να χορηγήσει σε σπουδαστές και σπουδάστριες το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο “Παναγία η Πονολύτρια” της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη, τα φοιτητικά επιδόματα θα χορηγηθούν με τους εξής όρους: α) σε νεοεισαχθέντες ή φοιτώντες σπουδαστές σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά...
26 Οκτωβρίου, 2018 - 9:46

Φοιτητικά επιδόματα από την “Παναγία την Πονολύτρια”

Διαδώστε:
Φοιτητικά επιδόματα από την “Παναγία την Πονολύτρια”

Εφάπαξ φοιτητικά επιδόματα, ύψους 250 ευρώ έκαστο, αναμένεται να χορηγήσει σε σπουδαστές και σπουδάστριες το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο “Παναγία η Πονολύτρια” της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη, τα φοιτητικά επιδόματα θα χορηγηθούν με τους εξής όρους: α) σε νεοεισαχθέντες ή φοιτώντες σπουδαστές σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πατρίδος μας (αγόρια ή κορίτσια), β) σε οικονομικά απόρους φοιτητές, γ) με την τακτική φοίτησή τους, και δ) να κατάγονται από την περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών καί Νιγρίτης.

Η επιλογή θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν από τον εφημέριο της Ενορίας τους, έντυπη αίτηση, την οποία, αφού συμπληρώσουν, θα υποβάλουν μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται σ’ αυτή στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (Κύπρου 10 –ΤΚ 62122, Σέρρες, τηλ. 2321068104, www.imsn.gr)  μέχρι την 30ῃ Νοεμβρίου 2018.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων