17/12/2018 17/12/2018 Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου έγινε η διεξαγωγή της 2ης συνάντησης Χορωδιών η οποία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στις Σέρρες. Συμμετείχαν η βυζαντινή χορωδία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» η παιδική χορωδία «DETSKA KITKA» από τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, καθώς επίσης και η η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:49

2η συνάντηση χορωδιών στις Σέρρες

Διαδώστε:
2η συνάντηση χορωδιών στις Σέρρες

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου έγινε η διεξαγωγή της 2ης συνάντησης Χορωδιών η οποία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στις Σέρρες.

Συμμετείχαν η βυζαντινή χορωδία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» η παιδική χορωδία «DETSKA KITKA» από τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, καθώς επίσης και η η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος»

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος πρόσφερε σε όλες τις χορωδίες ως ευλογία άμορφα δώρα, ενώ ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης επέδωσε τις αναμνηστικές πλακέτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων