11/12/2023 11/12/2023 Τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στο Επισκοπείο Σερρών, ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γ. Καβαθάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης υπηρεσιακού κλιμακίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος στην πόλη των Σερρών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος, υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Καβαθά, συνοδευόμενο από τον Σερραίο αντιπρόεδρο της...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 15:03

Επίσκεψη κλιμακίου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. στον Μητροπολίτη Σερρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη κλιμακίου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. στον Μητροπολίτη Σερρών

Τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στο Επισκοπείο Σερρών, ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γ. Καβαθάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης υπηρεσιακού κλιμακίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος στην πόλη των Σερρών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος, υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Καβαθά, συνοδευόμενο από τον Σερραίο αντιπρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Σ. Κοτσαμπά, τον οικονομικό γραμματέα κ. Ι. Παπαργύρη, τον νομικό σύμβουλο κ. Σ. Παπαμιχαήλ και λοιπά υπηρεσιακά στελέχη της Συνομοσπονδίας, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει κοινωνικά προβλήματα, όπως το δημογραφικό, ως και τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν σε προγράμματα στηρίξεως των πολυτέκνων οικογενειών, αλλά και τρόπους ενισχύσεως της τοπικής επαγγελματικής και βιοτεχνικής κινήσεως.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος προσέφερε στον κ. Καβαθά και τους λοιπούς επισκέπτες εκδόσεις της Σερραϊκής Εκκλησίας, ως ευλογία και αγαθή ενθύμηση της εγκαρδίου και παραγωγικής συναντήσεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων