24/12/2020 24/12/2020 Στην ευγενική προσφορά ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης προχώρησε, σήμερα 24η Δεκεμβρίου 2020, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, διά του Διευθυντού της κ. Δημητρίου Μικρού, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Ο Δ/ντής της Αστ. Διεύνθυσης Σερρών ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ενίσχυση της φιλανρωπικής δράσεως της...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 16:08

H Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών στηρίζει τη φιλανθρωπική διακονία

Διαδώστε:
H Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών στηρίζει τη φιλανθρωπική διακονία

Στην ευγενική προσφορά ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης προχώρησε, σήμερα 24η Δεκεμβρίου 2020, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, διά του Διευθυντού της κ. Δημητρίου Μικρού, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Ο Δ/ντής της Αστ. Διεύνθυσης Σερρών ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ενίσχυση της φιλανρωπικής δράσεως της Εκκλησίας των Σερρών, επ’ ωφελεία του δοκιμαζομένου λαού μας, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες ανάγκες των εμπεριστάτων αδελφών μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος την παραπάνω δωρεά, ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Δ/ντή γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Επίσης, αφού τον συνεχάρη θερμώς για τις τελευταίες επιτυχίες της Αστ. Διεύθυνσης Σερρών, τον διεβεβαίωσε για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς η Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων