26/04/2020 26/04/2020 “Η ελληνική κυβέρνηση διατελούσα υπό το κράτος ενός πανικού απεφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητα της όλη στην Εκκλησία χωρίς να βλέπει ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου, χωρίς να εννοεί ότι ο άνθρωπος την ώρα του πειρασμού πρέπει κάπου να ακουμπήσει και εκεί που μπορεί να ακουμπήσει με ασφάλεια είναι μονο ο Θεός και...
26 Απριλίου, 2020 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 16:15

“Η κυβέρνηση εξάντλησε την αυστηρότητά της στην Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Η κυβέρνηση εξάντλησε την αυστηρότητά της στην Εκκλησία”

“Η ελληνική κυβέρνηση διατελούσα υπό το κράτος ενός πανικού απεφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητα της όλη στην Εκκλησία χωρίς να βλέπει ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου, χωρίς να εννοεί ότι ο άνθρωπος την ώρα του πειρασμού πρέπει κάπου να ακουμπήσει και εκεί που μπορεί να ακουμπήσει με ασφάλεια είναι μονο ο Θεός και η πίστη. Γιατί αυτή η επέλαση του φονικού ιού μας έδειξε ποσο μικροί και αδύναμοι είαμστε εμείς οι άνθρωποι μπροστά στο ξέσπασμα της της φύσεως και στην επέλαση των φονικών ιών” τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος την Κυριακή του Θωμά 26 Απριλίου 2020.

Δείτε το βίντεο με το κήρυγμά του: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων