20/04/2023 21/04/2023 Με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτας τοποθετείται στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α) να της παραχωρηθούν δύο κτίρια του πρώην στρατοπέδου «Παπαλουκά» και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου, αφού σύμφωνα με το Δήμο Σερρών, το...
20 Απριλίου, 2023 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 21:04

Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών για την παραχώρηση έκτασης στο Στρατόπεδο «Παπαλουκά»

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Σερρών για την παραχώρηση έκτασης στο Στρατόπεδο «Παπαλουκά»

Με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτας τοποθετείται στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α) να της παραχωρηθούν δύο κτίρια του πρώην στρατοπέδου «Παπαλουκά» και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου, αφού σύμφωνα με το Δήμο Σερρών, το συγκεκριμένο πρώην στρατόπεδο ανήκει στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από το Τ.ΕΘ.Α η δωρεάν παραχώρηση χρήσης για 20 έτη δύο κτιρίων και οκτώ στρεμμάτων του Στρατοπέδου Παπαλουκά, προς την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, προκειμένου να λειτουργήσει Παιδικός Σταθμός, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως το πρ. στρατόπεδο Παπαλουκά ανήκει κατά αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή στον Δήμο Σερρών όπως αποδεικνύεται από την εγγραφή και καταχώρηση του στο Κτηματολογικό Γραφείο Σερρών.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων