04/05/2022 04/05/2022 Χοροστατώντας στον πανηγυρικό Εσπερινό και ιερουργώντας την ίδια την ημέρα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου θα γιορτάσει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης της Σερραϊκής Εκκλησίας κ. Θεολόγος. Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό το Σάββατο, 7 Μαΐου ε. ε., παραμονή της εορτής...
04 Μαΐου, 2022 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 14:42

Ιερουργώντας θα γιορτάσει ονομαστήρια ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης

Διαδώστε:
Ιερουργώντας θα γιορτάσει ονομαστήρια ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης

Χοροστατώντας στον πανηγυρικό Εσπερινό και ιερουργώντας την ίδια την ημέρα της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου θα γιορτάσει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης της Σερραϊκής Εκκλησίας κ. Θεολόγος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό το Σάββατο, 7 Μαΐου ε. ε., παραμονή της εορτής του αγίου ενδόξου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου, στις 7:00 μ.μ. στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σερρών.

Την επομένη, Κυριακή 8 Μαΐου, θα ιερουργήσει μετά του ευαγούς κλήρου της τοπικής Εκκλησίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, όπου και θα δεχθεί τις ευχές για την ονομαστική του εορτή. Ο Σεβ. Μητροπολίτης, λόγω και της υφισταμένης εισέτι υγειονομικής δυσκολίας, προέκρινε και ο εφετεινός εορτασμός της μνήμης του ουρανίου προστάτου του και εφόρου της πόλεως των Σερρών να είναι λιτός και μέσα στο πνεύμα των αγίων αυτών ημερών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων