08/04/2023 08/04/2023 Τα πατροπαράδοτα κάλαντα του Αγίου Λαζάρου έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο με τις γλυκόλαλες φωνές τους οι «Λαζαρίνες» του Πανηπειρωτικού Συλλόγου και της Θρακικής Εστίας Σερρών, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2023, στο Επισκοπείο Σερρών. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα 60 και πλέον παιδιά, συνοδευόμενα από τα μέλη των ως είρηται Συλλόγων και...
08 Απριλίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 18:02

«Λαζαρίνες» έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Μητροπολίτη Σερρών

Διαδώστε:
«Λαζαρίνες» έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Μητροπολίτη Σερρών

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα του Αγίου Λαζάρου έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο με τις γλυκόλαλες φωνές τους οι «Λαζαρίνες» του Πανηπειρωτικού Συλλόγου και της Θρακικής Εστίας Σερρών, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2023, στο Επισκοπείο Σερρών.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα 60 και πλέον παιδιά, συνοδευόμενα από τα μέλη των ως είρηται Συλλόγων και άκουσε από τους μικρούς αγγελιοφόρους της Αναστάσεως τα παραδοσιακά κάλαντα.

Τα παιδιά, ενδεδυμένα τις παραδοσιακές τους στολές ευχαρίστησαν με τον δικό τους αγνό και ανεπιτήδευτο τρόπο τον πνευματικό τους πατέρα για την διαχρονική πατρική του δοχή και αγάπη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος, επαίνεσε εγκαρδίως τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου και της Θρακικής Εστίας Σερρών για την σπουδαιοτάτη, πολυετή, πολιτιστική και πνευματική προσφορά των ιστορικών αυτών Συλλόγων στην κοινωνία των Σερρών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος γέμισε τα καλαθάκια των παιδιών με τα παραδοσιακά «φιλέματα-αυγά» και με άλλες «ευλογίες», προσφέροντας σε όλους, μικρούς και μεγάλους, την ευχή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων