24/12/2023 24/12/2023 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Εμμανουήλ Παπά, κ. Δημήτρη Νότα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος ετέλεσε την ακολουθία του αγιασμού επί τη εγκαταστάσει της Δημοτικής Αρχής και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτού Σερρών...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2023 - 14:09

Ο Μητροπολίτης Σερρών στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Εμμανουήλ Παπά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σερρών στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Εμμανουήλ Παπά

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Εμμανουήλ Παπά, κ. Δημήτρη Νότα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος ετέλεσε την ακολουθία του αγιασμού επί τη εγκαταστάσει της Δημοτικής Αρχής και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτού Σερρών κ. Αν. Χατζηβασιλείου, του Δημάρχου Ηρακλείας κ. Κλ. Κοτσακιαχίδη, του τέως Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθ. Μασλαρινού και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό όρκο, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους την ευλογία του Θεού στο έργο τους, δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον κ. Δήμαρχο μία εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, ο κ. Νότας ευχαρίστησε θερμώς τον Σεβασμιώτατο, τους εκπροσώπους των Αρχών και τους πολίτες για την τιμητική τους παρουσία και αναφέρθηκε στους προγραμματικούς του σχεδιασμούς για τη διοίκηση του Δήμου Εμμανουήλ Παπά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων