31/08/2022 31/08/2022 «Ξένη προς την παράδοση, την πίστη και τον πολιτισμό μας», χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, την αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών». Ερωτηθείς για τους «εξορκισμούς» είπε ότι: τέτοιες εκδηλώσεις είναι εντελώς ξένες προς την πίστη, έχουν ύποπτους σκοπούς και προέλευση και γίνονται από μία νέοπροτεσταντική αίρεση...
31 Αυγούστου, 2022 - 13:25

Σερρών Θεολόγος για «Εκκλησία των Εθνών»: Οι «εξορκισμοί» είναι ύποπτης προέλευσης και σκοπιμότητας (BINTEO)

Διαδώστε:
Σερρών Θεολόγος για «Εκκλησία των Εθνών»: Οι «εξορκισμοί» είναι ύποπτης προέλευσης και σκοπιμότητας (BINTEO)

«Ξένη προς την παράδοση, την πίστη και τον πολιτισμό μας», χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, την αυτοαποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών». Ερωτηθείς για τους «εξορκισμούς» είπε ότι: τέτοιες εκδηλώσεις είναι εντελώς ξένες προς την πίστη, έχουν ύποπτους σκοπούς και προέλευση και γίνονται από μία νέοπροτεσταντική αίρεση που αυτοαποκαλείται «Εκκλησία των Εθνών».

«Τελούνται διάφορα τα οποία τα ονομάζουν εξορκισμούς  και είναι ύποπτης προέλευσης και ύποπτης σκοπιμότητος. Όλα αυτά είναι ξένα και προς την πίστη μας και προς την παράδοσή μας και προς τον πολιτισμό μας.  Για αυτό η Εκκλησία μας κάλεσε τους Ορθοδόξους χριστιανούς να απέχουν από τέτοιας είδους φαινόμενα και εκδηλώσεις».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων