24/12/2023 25/03/2024 Σπουδαστές των Σχολών Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής του «Μαξιμείου» Ιδρύματος επισκέφθηκαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, στο Επισκοπείο Σερρών. Οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές του «Μαξιμείου», συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, έψαλαν βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους του αγίου Δωδεκαημέρου, όπως επίσης και επίκαιρα παραδοσιακά κάλαντα και...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 22:22

Σπουδαστές του «Μαξιμείου» Ιδρύματος έψαλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σερρών

Διαδώστε:
Σπουδαστές του «Μαξιμείου» Ιδρύματος έψαλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σερρών

Σπουδαστές των Σχολών Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής του «Μαξιμείου» Ιδρύματος επισκέφθηκαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, στο Επισκοπείο Σερρών.

Οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές του «Μαξιμείου», συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, έψαλαν βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους του αγίου Δωδεκαημέρου, όπως επίσης και επίκαιρα παραδοσιακά κάλαντα και εορταστικά τραγούδια στον Σεβασμιώτατο, ο οποίος, αφού ευχήθηκε σε όλους κάθε ευλογία, προκοπή και πρόοδο στις σπουδές τους, προσέφερε γλυκίσματα και ευλογίες, επικαλούμενος πλούσια την χάρη του αγίου Θεού, προς πνευματική υποδοχή και χριστιανοπρεπή εορτασμό της μεγάλης χριστιανικής εορτής, της γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων