26/04/2023 26/04/2023 Αναχώρησε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας σήμερα το πρωί, Τετάρτης 26 Απριλίου 2023, Ιερό Λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιφόρου για την Βουλγαρίας. Δείτε το βίντεο της αναχώρησης των Ιερών Λειψάνων: Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, η Σόφια θα υποδεχθεί σήμερα τεμάχιο της δεξιάς χειρός του Αγίου Γεωργίου,...
26 Απριλίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 14:40

Στη Βουλγαρία Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου από τη Νιγρίτα Σερρών

Διαδώστε:
Στη Βουλγαρία Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου από τη Νιγρίτα Σερρών

Αναχώρησε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας σήμερα το πρωί, Τετάρτης 26 Απριλίου 2023, Ιερό Λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιφόρου για την Βουλγαρίας.

Δείτε το βίντεο της αναχώρησης των Ιερών Λειψάνων:

Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, η Σόφια θα υποδεχθεί σήμερα τεμάχιο της δεξιάς χειρός του Αγίου Γεωργίου, το οποίο φυλάσσεται στον ναό του Αγίου Γεωργίου  στην Νιγρίτα των Σερρών.

Το λείψανο θα φτάσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη Σόφια, από τις 16:30 και θα παραμείνει  για προσκύνηση και στις 27 Απριλίου. Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στη Βουλγαρία μέχρι τις 7 Μαΐου όπου και θα τεθεί σε προσκύνηση σε Ναούς και Ιερές Μονές της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων