21/12/2020 21/12/2020 Με την ευκαιρία των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης αφουγκραζομένη την αγωνία και την δυσκολία πολλών συνανθρώπων μας, προσπαθεί, όπως πάντοτε πράττει, να στηρίξει πνευματικώς και υλικώς, εμπράκτως τους αδελφούς μας στα ποικίλα προβλήματά τους, βασιζόμενη πάντα στην ευλογία του Θεού και στην εμπιστοσύνη και την στήριξη του φιλοχρίστου και...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 15:54

Βοήθεια της Μητρόπολης Σερρών σε 350 οικογένειες!

Διαδώστε:
Βοήθεια της Μητρόπολης Σερρών σε 350 οικογένειες!

Με την ευκαιρία των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης αφουγκραζομένη την αγωνία και την δυσκολία πολλών συνανθρώπων μας, προσπαθεί, όπως πάντοτε πράττει, να στηρίξει πνευματικώς και υλικώς, εμπράκτως τους αδελφούς μας στα ποικίλα προβλήματά τους, βασιζόμενη πάντα στην ευλογία του Θεού και στην εμπιστοσύνη και την στήριξη του φιλοχρίστου και ευσεβούς λαού.

Η Εκκλησία των Σερρών φροντίζει καθημερινώς, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης», στις Σέρρες και τη Νιγρίτα, αλλά και τις υπόλοιπες φιλανθρωπικές της δομές, κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζει την φτώχεια, την ανεργία, την ανέχεια. Προς αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας σήμερα, η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, οργανωμένα και συντεταγμένα προχώρησε στην υλοποίηση μιας ακόμη προσφοράς, ήτοι της παροχής ικανής ποσότητος κρέατος σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, για το εόρτιο τραπέζι τους.

Για τον σκοπό αυτό και για τις άγιες αυτές ημέρες χορηγήθηκαν, σε 350 εμπερίστατες οικογένειες της Μητροπολιτικής περιφερείας Σερρών και Νιγρίτης, ποσότητες κρέατος, έτσι ώστε να εορτάσουν όλοι με θαλπωρή τα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων