12/01/2022 12/01/2022 Με επιστολή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για το αποτέλεσμα λειτουργίας της δομής προσφύγων στο Κλειδί. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως «το αποτέλεσμα λειτουργίας της δομής έχει αναιρέσει τους αρχικούς μου φόβους και παρακαλώ ενθέρμως να συνεχίσετε την διαχείριση του φαινομένου στην...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 23:55

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου στον Ν. Μηταράκη για την λειτουργία της δομής προσφύγων

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου στον Ν. Μηταράκη για την λειτουργία της δομής προσφύγων

Με επιστολή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, για το αποτέλεσμα λειτουργίας της δομής προσφύγων στο Κλειδί.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως «το αποτέλεσμα λειτουργίας της δομής έχει αναιρέσει τους αρχικούς μου φόβους και παρακαλώ ενθέρμως να συνεχίσετε την διαχείριση του φαινομένου στην περιοχή, με την σύνεση που αντιμετωπίζεται το θέμα έως σήμερα».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση του Νότη Μηταράκη στο Facebook για τις προσφυγικές ροές:

 

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων