15/01/2019 15/01/2019 Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος η Ιερά Αγρυπνία ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου . Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος. Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες πιστοί συνέρρεαν στον Ιερό Ναό,...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2019 - 8:20

Ιερά Αγρυπνία στην Χαλκίδα για τον μακαριστό Μητρ. Σιατίστης- Η Σιάτιστα υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στην Χαλκίδα για τον μακαριστό Μητρ. Σιατίστης- Η Σιάτιστα υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος η Ιερά Αγρυπνία ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου . Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες πιστοί συνέρρεαν στον Ιερό Ναό, προκειμένου να προσκυνήσουν το σεπτό σκήνωμα του Ποιμενάρχη, ο οποίος εκοιμήθη την Κυριακή.

Στις 11 το πρωί το σεπτό σκήνωμα θα φθάσει στην Σιάτιστα συνοδεία του Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου των συνοδών του Κληρικών και πολλών Χαλκιδέων. Εκεί θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Ιερά  Αγρυπνία και αύριο θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Η ταφή θα γίνει στο χώρο του Επισκοπείου, δίπλα από τον τάφο του Μακαριστού Αντωνίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων