28/04/2020 28/04/2020 Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος. όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος  θα αρκεσθεί στο να τελέσει μόνος του τις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας σε Ναούς της επαρχίας κεκλεισμένων των θυρών. “Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και...
28 Απριλίου, 2020 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2020 - 14:18

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Σισανίου

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Σισανίου

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος. όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος  θα αρκεσθεί στο να τελέσει μόνος του τις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας σε Ναούς της επαρχίας κεκλεισμένων των θυρών.

“Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του το Σάββατο 2 Μαΐου, ημέρα της κοιμήσεως του εν Αγίοις πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Θα αρκεσθεί στο να τελέσει μόνος του τις Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας σε Ναούς της επαρχίας μας κεκλεισμένων των θυρών. Κατά την πολύ δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της πατρίδος μας είναι ανάγκη να ενώνουμε όλοι τις διάπυρες προσευχές μας και τις εκ βάθους καρδίας δεήσεις μας προς τον Φιλάνθρωπο Θεό, τήν Υπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους της πίστεώς μας, προκειμένου να τελειώσει γρήγορα, ανώδυνα και ειρηνικά η δοκιμασία αυτή και να επανέλθουμε στους ρυθμούς της ζωής μας ελεύθεροι, καλύτεροι και πιο συνειδητοποιημένοι Χριστιανοί”, αναφέρει, η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων