10/01/2020 10/01/2020 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα τελεσθεί πάνδημο Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει ενός έτους από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Έτσι, κατ’ αυτήν την ημέρα, θα προηγηθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή και πολλών Κληρικών, και εν συνεχεία θα τελεστεί το Ιερό Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 14:28

Ετήσιο Μνημόσυνο για τον μακαριστό Σιατίστης Παύλο την Κυριακή

Διαδώστε:
Ετήσιο Μνημόσυνο για τον μακαριστό Σιατίστης Παύλο την Κυριακή

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα τελεσθεί πάνδημο Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει ενός έτους από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

Έτσι, κατ’ αυτήν την ημέρα, θα προηγηθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή και πολλών Κληρικών, και εν συνεχεία θα τελεστεί το Ιερό Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης.

Η Ιερά Μητρόπολη καλέι όλους τους πιστούς να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της μεγάλης και αγίας αυτής προσωπικότητας της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων