24/03/2019 24/03/2019 Τελέσθηκε, χθες, 23 Μαρτίου 2019, η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Αθανασίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. Κατά την Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συλλειτουργούντων ακόμη 32 επισκόπων. Για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτου παραβρέθηκαν πλήθος κληρικών, μοναχών, μοναζουσών και πιστών,...
24 Μαρτίου, 2019 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2019 - 18:17

Ο Νέος Μητροπολίτης Σιατίστης στο μοίρασμα του αντιδώρου

Διαδώστε:
Ο Νέος Μητροπολίτης Σιατίστης στο μοίρασμα του αντιδώρου

Τελέσθηκε, χθες, 23 Μαρτίου 2019, η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Αθανασίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. Κατά την Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συλλειτουργούντων ακόμη 32 επισκόπων. Για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτου παραβρέθηκαν πλήθος κληρικών, μοναχών, μοναζουσών και πιστών, για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στις φώτο, ο νέος Μητροπολίτης κατά το μοίρασμα του αντιδώρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων