01/11/2021 01/11/2021 Την προηγούμενη εβδομάδα με την  ευκαιρία της μνήμη του Αγίου μάρτυρος Νέστορος, εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του πρωτοπρεσβυτέρου π. Νέστωρα Γκουρομίσιου στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιάτιστας. Το απόγευμα, εψάλη ο εσπερινός του Αγίου Νέστορος και το πρωί τελέσθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιο. Συλλειτουργοί ήταν...
01 Νοεμβρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2021 - 20:26

Ο Σιατίστης Αθανάσιος χειροθέτησε Πνευματικό

Διαδώστε:
Ο Σιατίστης Αθανάσιος χειροθέτησε Πνευματικό

Την προηγούμενη εβδομάδα με την  ευκαιρία της μνήμη του Αγίου μάρτυρος Νέστορος, εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του πρωτοπρεσβυτέρου π. Νέστωρα Γκουρομίσιου στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιάτιστας. Το απόγευμα, εψάλη ο εσπερινός του Αγίου Νέστορος και το πρωί τελέσθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιο.

Συλλειτουργοί ήταν ο εορταζόμενος προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νέστωρ Γκουρομίσιος, ο Ιερέας π. Προκόπιος Διδίλης, ο Ιερέας π. Θωμάς Διδίλης και ο Ιερέας π. Νικόλαος Χαρτοματζίδης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθετήθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου με το οφφίκιο του Πνευματικού ο π. Νέστορας. Οι πιστοί έλαβαν κέρασμα και ευχήθηκαν τον εορτάζοντα και νέον πνευματικό της ενορίας μας π. Νέστορα, τους οποίους και ευχαρίστησε.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων