08/06/2023 08/06/2023 Μέσα στο πανέμορφο καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει το μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, μετά το πέρας της πανηγυρικής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ακολούθησαν χοροί από τον σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης. Τον τελευταίο χορό έσυρε πρώτος ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Μάξιμο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη, τον Δήμαρχο Βοΐου...
08 Ιουνίου, 2023 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 13:11

Ο «Τρανός» χορός από τον Σιατίστης Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο «Τρανός» χορός από τον Σιατίστης Αθανάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στο πανέμορφο καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει το μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, μετά το πέρας της πανηγυρικής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ακολούθησαν χοροί από τον σύλλογο Βοιωτών Κοζάνης.

Τον τελευταίο χορό έσυρε πρώτος ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Μάξιμο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη, τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή, τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Μαγιάγκα, τον πρώην Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γεώργιο Δακή, τον πρώην Βουλευτή Κοζάνης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Χάρη Κάτανα.

Πηγή: kozan.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων