30/12/2021 30/12/2021 Επί τη συμπληρώσει έτους από της προς Κύριον εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ, την 29η του μηνός Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης εψάλη Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεώς του. Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού και του επιχωρίου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου,...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 14:22

Σεραφείμ Αρχιερέως, αιωνία η μνήμη

Διαδώστε:
Σεραφείμ Αρχιερέως, αιωνία η μνήμη

Επί τη συμπληρώσει έτους από της προς Κύριον εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ, την 29η του μηνός Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης εψάλη Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεώς του. Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού και του επιχωρίου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεωργίου Κασαπίδη και του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζεύκλη.

Περί του ήθους, της διακονίας και του έργου του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Στη συνέχεια οι δύο Αρχιερείς μετά της συνοδίας τους μετέβησαν στην Καστοριά και τέλεσαν τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου Ιεράρχου, παρουσία του νέου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων