13/01/2020 13/01/2020 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καστορίας κ. Σεραφείμ, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, Αργολίδος...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 15:21

Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου κυρού Παύλου

Διαδώστε:
Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου κυρού Παύλου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

Στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καστορίας κ. Σεραφείμ, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, Γρεβενών κ. Δαβίδ και ο οικείος Ιεράρχης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων