02/11/2018 02/11/2018 Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της, η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, υπό την ευλογία του οικείου Μητροπολίτου, κ. Θεοκλήτου, συνεχίζει τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες που θεσπίστηκαν στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η Θεία Λειτουργία θα τελείται από Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου, Κυριακών και μεγάλων εορτών, σύμφωνα με...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 12:45

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες στον Άγιο Αθανάσιο Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Καθημερινές Θείες Λειτουργίες στον Άγιο Αθανάσιο Καλαμπάκας

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της, η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, υπό την ευλογία του οικείου Μητροπολίτου, κ. Θεοκλήτου, συνεχίζει τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες που θεσπίστηκαν στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η Θεία Λειτουργία θα τελείται από Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου, Κυριακών και μεγάλων εορτών, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων