29/02/2024 29/02/2024 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο συναντήθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων, o Πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου. Η αντιπροσωπεία του Σωματείου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την Επιστημονική Διημερίδα των Θεολογικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα το προσεχές...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 15:25

Επίσκεψη του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στον Μητροπολίτη Σταγών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στον Μητροπολίτη Σταγών

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο συναντήθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων, o Πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου.

Η αντιπροσωπεία του Σωματείου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την Επιστημονική Διημερίδα των Θεολογικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2024 και συνδιοργανώνει από κοινού το Σωματείο Ιεροψαλτών και οι Δήμοι Τρικκαίων και Μετεώρων.

Επίσης συζητήθηκαν ιεροψαλτικά θέματα ενώ στο τέλος ο Πρόεδρος πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο εγκόλπιο με τον Προστάτη Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων