09/12/2023 10/12/2023 Στην ορεινή περιοχή των Χασίων μετέβη την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα αναστηλώσεως και συντηρήσεως τα οποία είναι εν εξελίξει στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ψηλώματος. Η αποκατάσταση του μνημείου συντελείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε πλήρη συνεργασία με την Εφορεία...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:01

Επιθεώρηση εργασιών από τον Μητροπολίτη Σταγών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ψηλώματος

Διαδώστε:
Επιθεώρηση εργασιών από τον Μητροπολίτη Σταγών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ψηλώματος

Στην ορεινή περιοχή των Χασίων μετέβη την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα αναστηλώσεως και συντηρήσεως τα οποία είναι εν εξελίξει στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ψηλώματος.

Η αποκατάσταση του μνημείου συντελείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε πλήρη συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος έμεινε ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία των έργων, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχές του για την τελική αποπεράτωσή τους.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι με περισσό ζήλο και φροντίδα ενδιαφέρονται για τα ιστορικά μνημεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων