05/04/2021 05/04/2021 Εψάλη χθες το απόγευμα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Δ’  Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου. Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή Δέηση και αμέσως μετά η ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού (η μία όψη της αρχαίας αμφίπλευρης) επεστράφη στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ, όπου και φυλάσσεται. Υπενθυμίζεται...
05 Απριλίου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2021 - 12:48

Η Εικόνα της Σταυρώσεως επεστράφη στη Μονή Βαρλαάμ

Διαδώστε:
Η Εικόνα της Σταυρώσεως επεστράφη στη Μονή Βαρλαάμ

Εψάλη χθες το απόγευμα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Δ’  Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή Δέηση και αμέσως μετά η ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού (η μία όψη της αρχαίας αμφίπλευρης) επεστράφη στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ, όπου και φυλάσσεται.

Υπενθυμίζεται ότι την Ιερά Εικόνα είχαν υποδεχθεί ιερείς και λαϊκοί στις 3 Απριλίου, με την ευκαιρία της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Καραγιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων