21/07/2022 21/07/2022 Mε λαμπρότητα εορτάσθηκε η εις ουρανούς πυρφόρος ανάβασις του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Ανήμερα της εορτής του Προφήτου Ηλιού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος μέτεβη στην Καλιθέα Καλαμπάκας όπου και χοροστάτησε κατά του όρθου και τέλεσε την θεία Λειτουργία . Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ....
21 Ιουλίου, 2022 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 15:46

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Ι.Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Ι.Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Mε λαμπρότητα εορτάσθηκε η εις ουρανούς πυρφόρος ανάβασις του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Ανήμερα της εορτής του Προφήτου Ηλιού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος μέτεβη στην Καλιθέα Καλαμπάκας όπου και χοροστάτησε κατά του όρθου και τέλεσε την θεία Λειτουργία .

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος αναφέρθηκε στη μεγάλη μορφή του Προφήτου Ηλιού και στην ξεχωριστή θέση που κατέχει ανάμεσα στους Προφήτες.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον π. Χρήστο Μπακάλη, Εφημέριο της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων