13/03/2021 13/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, ενισχύει τους σεισμοπλήκτους της Λάρισας και της Ελασσώνας, με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Tο ποσό κατατέθηκε εξ ημισείας στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των δύο Μητροπόλεων, Λαρίσης και Ελασσώνος, κατόπιν συνεννοήσεως με τους επιχωρίους Μητροπολίτες. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: “Ευχόμεθα...
13 Μαρτίου, 2021 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 13:08

Η Ι. Μητρόπολη Σταγών ενισχύει τους σεισμοπλήκτους

Διαδώστε:
Η Ι. Μητρόπολη Σταγών ενισχύει τους σεισμοπλήκτους

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, ενισχύει τους σεισμοπλήκτους της Λάρισας και της Ελασσώνας, με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Tο ποσό κατατέθηκε εξ ημισείας στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των δύο Μητροπόλεων, Λαρίσης και Ελασσώνος, κατόπιν συνεννοήσεως με τους επιχωρίους Μητροπολίτες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: “Ευχόμεθα ο Θεός να δυναμώνει τους αδελφούς μας και να ξεπεράσουμε και αυτήν την δυσκολία σύντομα και ανώδυνα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων