05/11/2021 05/11/2021 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το βράδυ στις 8:30μ.μ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, όπου θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχιο ιερού Λειψάνου του αγίου, το Πετραχήλι του, καθώς και προσωπικά του αντικείμενα. Το τεμάχιο του ιερού Λειψάνου, το...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 20:54

Ι. Λείψανο και Πετραχήλι του Αγίου Νεκταρίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Ι. Λείψανο και Πετραχήλι του Αγίου Νεκταρίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμπάκας

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το βράδυ στις 8:30μ.μ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, όπου θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχιο ιερού Λειψάνου του αγίου, το Πετραχήλι του, καθώς και προσωπικά του αντικείμενα.

Το τεμάχιο του ιερού Λειψάνου, το πετραχήλι και τα προαναφερθέντα προσωπικά αντικείμενα του Αγίου Νεκταρίου φυλάσσονται στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Μετεώρου και θα τα κομίσει στη πόλη της Καλαμπάκας ο Ηγούμενος αυτής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων