26/02/2019 26/02/2019 Τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, τέλεστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα στη Καλαμπάκα Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης και συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:59

Η μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου στην Ι.Μ. Σταγών

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου στην Ι.Μ. Σταγών

Τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, τέλεστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα στη Καλαμπάκα Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης και συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεος, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Πηγή φωτογραφιών: stagonnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων