02/12/2019 02/12/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωριό της Αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας λειτούργησε κατά την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος. Τον Ποιμενάρχη στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσαν ο οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Θεωνάς από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος, ιερείς και διάκονοι της καθ’ ημάς μητροπόλεως . Προ της Απολύσεως της Θείας...
02 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2019 - 21:22

Μία στάση στο περίφημο πέτρινο γεφύρι της Σαρακίνας

Διαδώστε:
Μία στάση στο περίφημο πέτρινο γεφύρι της Σαρακίνας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωριό της Αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας λειτούργησε κατά την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος.

Τον Ποιμενάρχη στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσαν ο οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Θεωνάς από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος, ιερείς και διάκονοι της καθ’ ημάς μητροπόλεως .

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. κ.Θεόκλητος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας π. Στέργιο Βάλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην διαδρομή προς Καλαμπάκα, ο Ποιμενάρχης κ. Θεόκλητος δείχνοντας για μια ακόμα φορά την ευαισθησία του προς την φύση, έκανε μια στάση στο περίφημο πέτρινο γεφύρι της Σαρακίνας, το οποίο κατασκευάστηκε τον 15ο αιώνα από τον Μητροπολίτη Λαρίσης Βησσαρίων Β’.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων