12/03/2019 12/03/2019 Με την παρουσία των Καθηγουμένων Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και  πλήθους πιστών, τελέσθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 το απόγευμα ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως  της Θεοτόκου , χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος προς το πολυπληθές Εκκλησίασμα, αναφέρθηκε στην...
12 Μαρτίου, 2019 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2019 - 14:00

Μητρ.Σταγών: “Mεγάλη αρετή η αγάπη και η συγχωρητικότητα”

Διαδώστε:
Μητρ.Σταγών: “Mεγάλη αρετή η αγάπη και η συγχωρητικότητα”

Με την παρουσία των Καθηγουμένων Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και  πλήθους πιστών, τελέσθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 το απόγευμα ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως  της Θεοτόκου , χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος προς το πολυπληθές Εκκλησίασμα, αναφέρθηκε στην μεγάλη αρετή της αγάπης και της συγχωρητικότητος.

Τέλος άπαντες οι παρευρεθέντες  κληρικοί και οι πιστοί  αντάλλαξαν τον ασπασμό της αγάπης και της συγχωρήσεως με τον Σεβασμιώτατο, ασπαζόμενοι τον Τίμιο Σταυρό και την σεπτή δεξιάν του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων