19/02/2019 19/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019  ιερούργησε στον   Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της  Θεοτόκου  στην τοπική κοινότητα Θεοτόκου. Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα κατά την διάρκεια του κυριακάτικου λόγου του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην έναρξη της λειτουργικής περιόδου που εισερχόμαστε και στα πλούσια μηνύματα που απορρέουν από την αναγνωσθείσα διδακτική Ευαγγελική...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:59

Μητρ.Σταγών : “Ως άνθρωποι πρέπει να έχουμε ταπεινό φρόνημα”

Διαδώστε:
Μητρ.Σταγών : “Ως άνθρωποι πρέπει να έχουμε ταπεινό φρόνημα”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019  ιερούργησε στον   Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της  Θεοτόκου  στην τοπική κοινότητα Θεοτόκου.

Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα κατά την διάρκεια του κυριακάτικου λόγου του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην έναρξη της λειτουργικής περιόδου που εισερχόμαστε και στα πλούσια μηνύματα που απορρέουν από την αναγνωσθείσα διδακτική Ευαγγελική περικοπή του Τελώνου και του Φαρισαίου, υπογραμμίζοντας το ταπεινό φρόνημα που θα πρέπει να έχουμε ως άνθρωποι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων