08/03/2024 08/03/2024 Την Κυριακή των Απόκρεω, 10 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δἠμου Μετεώρων, θα λάβει χώρα εκδήλωση που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων, με σκοπό την ενημέρωση και την προφύλαξη των συμπολιτών μας από το επικίνδυνο σύγχρονο φαινόμενο των παραθρησκειών και της πλάνης-ψευδοπροφητείας. Θα παρουσιάσουν τα θέματα, μέλη-ειδικοί συνεργάτες της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων, από την...
08 Μαρτίου, 2024 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 17:02

Μητρόπολη Σταγών: Ενημερωτική εκδήλωση για τα σύγχρονα θέματα της παραθρησκείας και της ψευδοπροφητείας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Σταγών: Ενημερωτική εκδήλωση για τα σύγχρονα θέματα της παραθρησκείας και της ψευδοπροφητείας

Την Κυριακή των Απόκρεω, 10 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δἠμου Μετεώρων, θα λάβει χώρα εκδήλωση που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων, με σκοπό την ενημέρωση και την προφύλαξη των συμπολιτών μας από το επικίνδυνο σύγχρονο φαινόμενο των παραθρησκειών και της πλάνης-ψευδοπροφητείας.

Θα παρουσιάσουν τα θέματα, μέλη-ειδικοί συνεργάτες της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων, από την Αθήνα.

  • Ο π. Ανδρέας Γκατζέλης, πρωτοπρεσβύτερος, θεολόγος και πρόεδρος του Πνευματικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων (Π.Ε.Γ.), θα αναλύσει το θέμα: «Ο Αποκρυφισμός στην πράξη», εντοπίζοντας πρακτικά παραδείγματα από τη σύγχρονη τρέχουσα πραγματικότητά μας.
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαχριστοδούλου, θεολόγος, πρόεδρος του ΔΣ της Π.Ε.Γ., θα αναλύσει το θέμα: «Σύγχρονοι Ψευδοπροφήτες και η Ορθόδοξη αντιμετώπιση», επισημαίνοντας τους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της σύγχρονης μάστιγας, που πλανά και ταλαιπωρεί πλήθος ανθρώπων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων