16/07/2020 16/07/2020 Την έναρξη της λειτουργίας του νέο διαδικτυακού της ιστότοπου, www.imstagon.gr, γνωστοποίησε σήμερα η Ιερά Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, με την εξής ανακοίνωση: «Η τοπική μας Εκκλησία, εναρμονισμένη στη σύγχρονη εποχή και στα τεχνολογικά επιτεύγματα, που αυτή έχει επιτύχει, χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο και κατάλληλο μέσο με σκοπό την διάδοση του Λόγου του Θεού. Μέσα από τις...
16 Ιουλίου, 2020 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 17:49

Νέα ιστοσελίδα για τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Νέα ιστοσελίδα για τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Την έναρξη της λειτουργίας του νέο διαδικτυακού της ιστότοπου, www.imstagon.gr, γνωστοποίησε σήμερα η Ιερά Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, με την εξής ανακοίνωση:

«Η τοπική μας Εκκλησία, εναρμονισμένη στη σύγχρονη εποχή και στα τεχνολογικά επιτεύγματα, που αυτή έχει επιτύχει, χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο και κατάλληλο μέσο με σκοπό την διάδοση του Λόγου του Θεού.

Μέσα από τις καλαίσθητες σελίδες του ιστολογίου μας, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για διάφορα θέματα, και να επωφεληθεί με διάφορους τρόπους.

Κύριος σκοπός της πρωτοβουλίας μας αυτής, αποτελεί η ενημέρωση των επισκεπτών για τις διάφορες δραστηριότητες της Μητροπόλεώς μας, ως και η πληροφόρησή τους για διάφορες θεματικές ενότητες (π.χ. ιστορικά στοιχεία Μονών και Ναών, τοπική αγιολογία), η ανάδειξη, επίσης, του πλούτου των πολλών και αξιόλογων, παγκοσμίου φήμης και αξίας, θρησκευτικών μνημείων της περιοχής μας αλλά και η εξυπηρέτηση Ιερέων και Λαϊκών για διάφορα διοικητικά θέματα».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων