26/08/2022 26/08/2022 Την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου το πρωί, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης (Αιθιοπίας) κ. Δανιήλ, προερχόμενος εκ του κλίματος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Ο κ. Δανιήλ, που βρέθηκε στην πατρίδα του...
26 Αυγούστου, 2022 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 12:16

Ο Μητροπολίτης Αξώμης Δανιήλ στην Καλαμπάκα την Κυριακή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης Δανιήλ στην Καλαμπάκα την Κυριακή

Την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου το πρωί, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης (Αιθιοπίας) κ. Δανιήλ, προερχόμενος εκ του κλίματος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο κ. Δανιήλ, που βρέθηκε στην πατρίδα του Ζάκυνθο, για τους εορτασμούς του Αγίου Διονυσίου, θα επισκεφθεί την Καλαμπάκα και θα βρεθεί για προσκύνημα στα Άγια Μετέωρα.

Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων αναφέρεται ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευλογία η παρουσία του στην Μητρόπολή μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων