11/10/2021 11/10/2021 Στην Αχλαδέα Καλαμπάκας και τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης βρέθηκε χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, όπου τέλεσε την θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο. Κεντρικό θέμα της ομιλίας του προς το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας ήταν η ανάσταση του νεκρού της Ναΐν και η...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 14:35

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων στην Αχλαδέα Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων στην Αχλαδέα Καλαμπάκας

Στην Αχλαδέα Καλαμπάκας και τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης βρέθηκε χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, όπου τέλεσε την θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο.

Κεντρικό θέμα της ομιλίας του προς το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας ήταν η ανάσταση του νεκρού της Ναΐν και η ελπίδα που δίνει το ευαγγελικό ανάγνωσμα στον καθένα από εμάς, ώστε να μην φοβόμαστε τον θάνατο.

Προ της απολύσεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης χειροθέτησε σε Οικονόμο τον Εφημέριο του Ναού, π. Αθανάσιο Ζαρκαδή.

Τέλος, ευχήθηκε στους πιστούς να έχουν την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), αλλά και των πολλών μοναχών και μοναζουσών οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από το συγκεκριμένο χωριό και αποτελούν καύχημα για ολόκληρη την Μητρόπολη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων