30/03/2022 30/03/2022 Πενταετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει πέντε ετών από της κοιμήσεώς του θα τελεστεί την Κυριακή, 3 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Ακολούθως, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής αυτού στον αύλειο χώρο του Ναού. Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών...
30 Μαρτίου, 2022 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 17:21

Πενταετές μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Πενταετές μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Πενταετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει πέντε ετών από της κοιμήσεώς του θα τελεστεί την Κυριακή, 3 Απριλίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Ακολούθως, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής αυτού στον αύλειο χώρο του Ναού.

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων εξέδωσε ανακοίνωση για την τέλεση του μνημοσύνου, όπου αναφέρει ότι της θείας Λειτουργίας, του μνημοσύνου και της τελετής, θα προεξάρχει ο διάδοχος αυτού, Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, Θεόκλητος.

«Ήδη παρήλθαν πέντε έτη από τότε που ο μακαριστός Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κυρός Σεραφείμ παρέδωκε την ψυχή του στα χέρια του Θεού. Επί 25 συναπτά έτη εποίμανε την Ιερά Μητρόπολη με ευσυνειδησία και αγιότητα βίου, ενώ κατόρθωσε με το κύρος και το ήθος που τον χαρακτήριζαν να μονιμοποιήσει την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων», αναφέρεται ακόμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων