22/11/2023 22/11/2023 Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου εορτάζεται η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Μετεωριτίσσης» στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας, όπου και φυλάσσεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος. Ως εκ τούτου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 7.30 μ.μ. έως τις 12.30 περίπου μετά τα μεσάνυκτα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, κατά την οποία θα προεξάρχει ο Σεβ....
22 Νοεμβρίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 17:44

Πρόγραμμα εορτής Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Μετεωριτίσσης»

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Μετεωριτίσσης»

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου εορτάζεται η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Μετεωριτίσσης» στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας, όπου και φυλάσσεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος.

Ως εκ τούτου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 7.30 μ.μ. έως τις 12.30 περίπου μετά τα μεσάνυκτα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, κατά την οποία θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, επ’ ευκαιρία και της συμπληρώσεως έξι ετών από την ενθρόνισή του στην Ιερά Μητρόπολη.

Τους Ύμνους της Αγρυπνίας θα αποδώσει Βυζαντινός Χορός υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννου Χασανίδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων