28/09/2020 28/09/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς λειτούργησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Στο κήρυγμά του προς το πλήρωμα της Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα και συγκεκριμένα στην κλήση των μαθητών από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Επεσήμανε, ιδιαιτέρως, την αξία του να αφήνει κάποιος “άπαντα” για...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 12:36

Στο χωριό των πολυτέκνων ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Στο χωριό των πολυτέκνων ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς λειτούργησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Στο κήρυγμά του προς το πλήρωμα της Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα και συγκεκριμένα στην κλήση των μαθητών από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Επεσήμανε, ιδιαιτέρως, την αξία του να αφήνει κάποιος “άπαντα” για να ακολουθήσει τον Χριστό και την δύναμη του Μυστηρίου αυτού.

Τέλος, επαίνεσε τους κατοίκους του χωριού της Χρυσομηλιάς για την συμμετοχή τους στην ακολουθία αλλά και για το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι πολύτεκνοι γονείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων