26/02/2023 27/02/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, στην Καλαμπάκα, τελέσθηκε χθες Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου και των ονομαστηριών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κίτρους κ....
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 2:52

Εσπερινός ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Διαδώστε:
Εσπερινός ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, στην Καλαμπάκα, τελέσθηκε χθες Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου και των ονομαστηριών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας, Κίτρους κ. Γεώργιος, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, Καστορίας κ. Καλλίνικος και ο άγων τα ονομαστήριά του Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας, ο Προεστώς, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ως εκ προσώπου και των άλλων Αρχιερέων, συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο για την καλή και ευλογημένη διακονία του στα Μετέωρα και του ευχήθηκε μακροχρόνια και έτι καλλίκαρπη Ποιμαντορία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε όλους με θερμούς και εγκάρδιους λόγους για τις ευχές και την παρουσία τους.

    

Με πληροφορίες και φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων