03/04/2021 03/04/2021 Την Aκολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαλακασίου στα όρια της Μητροπολιτικής περοφέρειας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως προς το εκκλησίασμα μετά το πέρας της Ακολουθίας και  πριν το δι’ ευχών, αφού πρώτα  μίλησε με  πατρικά  και εποικοδομητικά λόγια, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο...
03 Απριλίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 20:33

Χειροθεσία εις Πρωτοπρεσβύτερον στον Άγιο Νικόλαο Μαλακασίου

Διαδώστε:
Χειροθεσία εις Πρωτοπρεσβύτερον στον Άγιο Νικόλαο Μαλακασίου

Την Aκολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαλακασίου στα όρια της Μητροπολιτικής περοφέρειας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως προς το εκκλησίασμα μετά το πέρας της Ακολουθίας και  πριν το δι’ ευχών, αφού πρώτα  μίλησε με  πατρικά  και εποικοδομητικά λόγια, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Απόστολο Αναστασίου.

 

1

2

3

4

5

6

7

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων