13/04/2021 13/04/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγναντιάς τέλεσε την θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, την Δ’ Κυριακή των νηστειών. Στο κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Σημείωσε ότι η πίστη του καθενός μας είναι αυτή που θα οδηγήσει στο θαύμα....
13 Απριλίου, 2021 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 16:49

Χειροθεσία Οικονόμου στην Αγναντιά Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Χειροθεσία Οικονόμου στην Αγναντιά Καλαμπάκας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγναντιάς τέλεσε την θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, την Δ’ Κυριακή των νηστειών.

Στο κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Σημείωσε ότι η πίστη του καθενός μας είναι αυτή που θα οδηγήσει στο θαύμα. Ο Χριστός, σημείωσε, μας δείχνει τον δρόμο για την νίκη κατά του Διαβόλου και της αμαρτίας. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σωτηρίας για το ανθρώπινο γένος, παρά η προσευχή και η νηστεία. Είναι δύο όπλα, τα οποία ο άνθρωπος οφείλει να εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Προ της απολύσεως, ο κ. Θεόκλητος χειροθέτησε σε Οικονόμο, τον Εφημέριο του Ναού π. Στέργιο Κουϊουρουκλή.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων