15/08/2020 15/08/2020 Σύμη-Πέπη Οικονομάκη Με τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η πανδημία, με μάσκες, αποστάσεις και χωρίς τις πανηγυρικές εκδηλώσεις περασμένων ετών τιμήθηκε φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στην ακριτική Σύμη. Σε μια δύσκολη περίοδο για το νησί, τόσο εξαιτίας του κορωνοϊού όσο και εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων που εντείνονται τις τελευταίες ημέρες. Την αρχιερατική πανηγυρική...
15 Αυγούστου, 2020 - 11:00

Ο Μητρ. Σύμης μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Σύμης μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία

Σύμη-Πέπη Οικονομάκη

Με τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η πανδημία, με μάσκες, αποστάσεις και χωρίς τις πανηγυρικές εκδηλώσεις περασμένων ετών τιμήθηκε φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στην ακριτική Σύμη.
Σε μια δύσκολη περίοδο για το νησί, τόσο εξαιτίας του κορωνοϊού όσο και εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων που εντείνονται τις τελευταίες ημέρες.

Την αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος, στην εκκλησία της Παναγίας της Αληθινής (Αλεθινής)

Αμέσως μετά έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρακτορείο Ορθοδοξία και την Πέπη Οικονομάκη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την ημέρα, για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας, τον ξεχωριστό φετινό εορτασμό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων