25/12/2018 25/12/2018 Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της έπαυλης Τσιροπινά της Ποσειδωνίας στη Σύρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών την οποία επιμελήθηκαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαζαρέττων. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη παράσταση, με θέμα τη γέννηση του θεανθρώπου, μέσα...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2018 - 9:29

Αναπαράσταση της Θείας Γέννησης στη Σύρο

Διαδώστε:
Αναπαράσταση της Θείας Γέννησης στη Σύρο

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της έπαυλης Τσιροπινά της Ποσειδωνίας στη Σύρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών την οποία επιμελήθηκαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαζαρέττων.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη παράσταση, με θέμα τη γέννηση του θεανθρώπου, μέσα σε κλίμα εορταστικό και θρησκευτικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων