22/11/2018 22/11/2018 Στις 21 Νοεμβρίου 2018 επί την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ χοροστάτησε στον Ιερό Ναό της Οδηγητρίας Κιμώλου, με τη συμμετοχή Εκπαιδευτικων και Μαθητών όλων των Βαθμίδων της νήσου και των τοπικών αρχών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β΄ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική καθαρότητα του ανθρώπου,...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 18:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρουσία Μαθητών στη Κίμωλο

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρουσία Μαθητών στη Κίμωλο

Στις 21 Νοεμβρίου 2018 επί την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ χοροστάτησε στον Ιερό Ναό της Οδηγητρίας Κιμώλου, με τη συμμετοχή Εκπαιδευτικων και Μαθητών όλων των Βαθμίδων της νήσου και των τοπικών αρχών.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β΄ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική καθαρότητα του ανθρώπου, ως προϋπόθεση της εισόδου του Κυρίου στη ζωή του, ευχαρίστησε όλους τους Κιμωλίους για την παρουσία τους, ιδιαιτέρως δε του Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, προς τους οποίους ευχήθηκε για την πρόοδό τους, και διένειμε σε όλους ευλογίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων