01/11/2018 01/11/2018 Για 35 χρονιά θα λάβει χώρα η μελέτη της Αγίας Γραφής στη Σύρο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β ανακοινώνεται ότι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμούπολης Σύρου συνεχίζεται και εφέτος, για 35η συνεχή χρονιά, η Συμμελέτη του Θεόπνευστου βιβλίου...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 20:47

Για 35η χρονιά η μελέτη της Αγίας Γραφής στη Σύρο

Διαδώστε:
Για 35η χρονιά η μελέτη της Αγίας Γραφής στη Σύρο

Για 35 χρονιά θα λάβει χώρα η μελέτη της Αγίας Γραφής στη Σύρο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β ανακοινώνεται ότι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμούπολης Σύρου συνεχίζεται και εφέτος, για 35η συνεχή χρονιά, η Συμμελέτη του Θεόπνευστου βιβλίου της Αγίας Γραφής, με Υπεύθυνο, Συντονιστή και Ομιλητή τον Πανοσιολ.
Αρχιμ. Αλέξανδρο Τσιουχάρη.

Μέσα από τη μελέτη και την ανάλυση των ιερών Κειμένων, θα συζητούνται και θα αναλύονται θέματα πνευματικής οικοδομής και θα εξετάζονται σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, υπό το φως της διδασκαλίας του Κυρίου. Καλούνται οι Ενορίτες μας και οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις πνευματικές αυτές Συνάξεις, που θα πραγματοποιούνται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 5η απογευματινή στην Αίθουσα του Ναού μας. Έναρξη: ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, και ώρα 5η απογευματινή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων