12/12/2018 12/12/2018 Ο Σέβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια Χριστιανικού Βιβλιοπωλείου, σε χώρο άριστα διαμορφωμένο από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βρύσης, Αρχιμ. Ιωαννίκιο Λαμπρινό και τον Αρχιμ. Αγαθάγγελο Γιανναράκη, υπεύθυνο του Βιβλιοπωλείου, παρουσία των Εφημερίων της νήσου, του Δημάρχου, του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικών συμβούλων...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:57

Εγκαίνια Χριστιανικού βιβλιοπωλείου στη Σίφνο

Διαδώστε:
Εγκαίνια Χριστιανικού βιβλιοπωλείου στη Σίφνο

Ο Σέβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια Χριστιανικού Βιβλιοπωλείου, σε χώρο άριστα διαμορφωμένο από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βρύσης, Αρχιμ. Ιωαννίκιο Λαμπρινό και τον Αρχιμ. Αγαθάγγελο Γιανναράκη, υπεύθυνο του Βιβλιοπωλείου, παρουσία των Εφημερίων της νήσου, του Δημάρχου, του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικών συμβούλων της Σίφνου, του Λιμενάρχη και αξιωματικών του Λιμεναρχείου, Εκπαιδευτικών και πολλών Σιφνίων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Ιερείς και όσους συνήργησαν και βοήθησαν στην δημιουργία του Χριστιανικού Βιβλιοπωλείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε μια εποχή αντιπνευματική τα χριστιανικά βιβλία, με το αγιογραφικό και πνευματικό τους περιεχόμενο, αποτελούν για όλους πηγή εσωτερικής αναγεννήσεως και προέτρεψε όλους να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την νέα αυτή ποιμαντική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σίφνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων