27/12/2018 27/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β και ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, συνοδευόμενοι από τον Αρχιερατικό Επίσκοπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και τον Εφημέριο του ΡΚαθολικού Ναού Ευαγγελιστριας π. Νικόλαο Ρούσα, επεσκέφθησαν διαδοχικά τον Οίκο Ευγηρίας των Αδελφών του Ελέους, της ΡΚαθολικής Εκκλησίας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως,...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:28

Επίσκεψη αγάπης στα ιδρύματα προστασίας Γήρατος στη Σύρο

Διαδώστε:
Επίσκεψη αγάπης στα ιδρύματα προστασίας Γήρατος στη Σύρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β και ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, συνοδευόμενοι από τον Αρχιερατικό Επίσκοπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου και τον Εφημέριο του ΡΚαθολικού Ναού Ευαγγελιστριας π. Νικόλαο Ρούσα, επεσκέφθησαν διαδοχικά τον Οίκο Ευγηρίας των Αδελφών του Ελέους, της ΡΚαθολικής Εκκλησίας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως, τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου στα Τάλαντα και το Βαρδάκειο και Πρώιο Νοσοκομείο Σύρου, γενόμενοι δεκτοί με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τις Διευθύνσεις, τους εργαζόμενους και τους περιθαλπομένους σ’ αυτά, προς τους οποίους οι δύο Επίσκοποι ευχήθηκαν και διένειμαν δώρα και γλυκίσματα, και από τους οποίους δέχθηκαν καρδιακές ευχές.
Μετά το πέρας της συνοδοιπορείας τους οι Σεβασμιώτατοι κ. Δωρόθεος Β’ και κ. Πέτρος, σε δηλώσεις τους προς τα τοπικά ΜΜΕ, που τους συνόδευσαν, συνεχάρησαν τους εργαζομένους στα Ιδρύματα και κατέθεσαν τις ευχές τους προς όλους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων